Vår historie

Vi hjelper deg med å finne din drømmebil. Helt siden 1995 har vi levert flere tusen biler til de fleste steder i Norge, med hovedvekt på de tyske premiumbilene. Gjennom årene har vi opparbeidet oss spesialkompetanse om Porsche med flere hundre solgte. Med lang og god erfaring innen kjøp, salg og import av bil kan du gjøre et sikkert bilkjøp fra oss i Bengtson Automarin. Vår kompetanse er din trygghet.  

Jan-Erik Bengtson

Eier

E-post: Jan-Erik@bengtson.no

Telefon: 90 19 92 92

Med svært lang og god erfaring innen kjøp, salg og import av alle typer biler og båter, og spesialkompetanse innen Porsche og Mercedes-Benz har jeg tryggheten som sikrer suksess i samarbeidet mellom aktør og kunde.

Tillit, ærlighet og grundighet har blitt mitt renommé i hele Norge etter godt over 35 år i denne bransjen. For våre kunder er min kompetanse deres trygghet.

 

Karl-Christian L. Bengtson

Salgs- og markedssjef

E-post: Karl-Christian@bengtson.no

Telefon: 47 76 00 23

Som sønnen til Jan-Erik har han tråkket rundt i farens bilbutikk og beundret bilene siden han lærte å gå – for så lenge er det siden Bengtson Automarin ble til. Bil ble raskt hans store lidenskap og det tok ikke lang tid før de ulike merkene og modellene satt på rams. Med en egen kjærlighet for Porsche.  

Til tross for sin unge alder, har han syv års erfaring bak seg allerede. Med kunnskapen om bilene på plass, begynte han å annonsere bilene på Finn.no da han gikk på ungdomsskolen. Gjennom hele videregående hjalp han til med visning av biler i butikken hver lørdag, ved siden av å lage annonser og fotografere bilene på kveldstid. Siden han var ferdig på videregående har han jobbet fulltid og levert svært gode resultater som selger. 

Sentralt på kalbakken

Vår kompetanse er din trygghet - tillit, ærlighet og grundighet siden 1995.

Kopirett 1995 - 2022 © Alle rettigheter reservert.

Nettsiden er designet og utviklet av levert av: Karl-Christian Larsen