Vi selger bilen din

Over 30 års erfaring og detaljkunnskap, vi er lidenskapelig opptatt av bil. Bruk skjemaet lengre ned på siden for å få et uforpliktende tilbud.

La oss hjelpe deg med å selge bilen – vi ordner hele salgsprosessen fra A til Å.  

Siden 1995 har vi vært opptatt av tillit, ærlighet og grundighet. Gjennom våre samarbeidspartnere tilbyr vi finansiering, forsikring og garanti. Vi tar også innbytte av bil, som kan være helt avgjørende for salget. For deg som kunde betyr dette et sømløst bilsalg. 

Som forhandler med lang erfaring, gode tilbakemeldinger, profesjonelle bilder og annonser øker vi sannsynligheten for å oppnå en bedre pris på bilen. 

Høres dette bra ut? Alt du gjør er å levere bilen til oss og lar oss gjøre det vi er best på. Når bilen er solgt overfører vi oppnådd salgssum, minus vårt honorar og eventuell utlegg, til din konto. Vi holder kontakten underveis og oppdaterer deg som kunde om bud og annen informasjon rundt salget.  

No cure, no Pay! 

Vi ordner alt. Klargjøring, fotografering, annonsering og visning. Vi selger ikke før du godtar – som kunde har du siste ord ved forhandlinger. Dersom du ombestemmer deg og ikke ønsker å selge bilen, kan du hente den kostnadsfritt. 

Vi trenger flere biler for salg!

Velg en solid forhandler med lang erfaring og god kunnskap om både bilen og markedet når du skal selge bilen din. Siden 1995 har vi i Bengtson Automarin opparbeidet et godt rykte og spesiell kunnskap, særlig om Porsche. Vi er klare til å hjelpe deg med å selge din bil. Ta kontakt dersom du har en nyere, premium eller spennende bil du ønsker å selge! Bruk skjemaet nedenfor og motta et uforpliktende tilbud: Karl-Christian@bengtson.no

Vår kompetanse er din trygghet - tillit, ærlighet og grundighet siden 1995.

Kopirett 1995 - 2022 © Alle rettigheter reservert.

Nettsiden er designet og utviklet av levert av: Karl-Christian Larsen