Import

Vi har alltid et bredt utvalg biler i våre lokaler her i Oslo, alt fra sportsbiler til større SUV-er. Allikevel kan det være utfordrende for mange å finne den rette bilen, derfor kan vi hjelpe deg med å finne den. Vi har importert flere hundre biler for kunder fra Tyskland siden 90-tallet, og hjelper deg gjerne med å importere bil til Norge. Vi har også kontakter som kan bistå med import fra USA.

Vi kan importere alle typer biler, uansett merke eller pris. Ta kontakt med oss ved å bruke skjemaet på denne siden, send en e-post eller ring.

Hvis du er usikker på hvilken bil som passer deg best, kan vi gi deg noen anbefalinger basert på deres behover og preferanser. Vi kan også om ønskelig foreslå fargekombinasjoner og utstyr som kan være lurt å velge med tanke på at bilen skal selges en gang.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Ekstrautstyr

Gjennom våre samarbeidspartnere monterer vi DAB+, tilhengerfeste, takboks, takstativ og motor-kupevarmer/webasto. I tillegg til dekk, felg, foliering, solfilm og lakkforsegling. Spør om tilbud.

Finansiering

Vi tilbyr svært gunstig og konkurransedyktig finansiering med inntil 100% finansiering (ingen egenkapital) og inntil 10 års nedbetalingstid fra blant annet Santander Consumer Bank, DnB, SpareBank 1 og AS Financiering. Som agent for Santander Consumer Bank og DnB kan vi formidle lån på vegne av banken, for deg vil det si at vi ordner alt med lånepapirer og søknad hos oss, og får svar på dagen. Ta kontakt med oss for et uforpliktende finansieringstilbud.  

Innbytte og kjøp

Vi kan i de aller fleste tilfeller ta din bil i innbytte når du kjøper bil hos oss. Da slipper du strevet med å selge bilen på egenhånd eller å ha to biler samtidig. Send oss en melding på finn eller en e-post med registreringsnummer, kilometerstand, farge utvendig, interiørfarge, litt informasjon om bilen og om den har noe spesielt utstyr. Da kan vi gi deg best pris. Vi kan også selge bilen for deg og da får du avtalt sum på konto med en gang bilen er solgt.  

Forsikring og garanti

Vi har svært gode priser på forsikring fra Fremtind, If og Gjensidige til alle våre biler, ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud. Vi ordner alt hos oss.  

Vi tilbyr forskjellige garantier på våre biler, ta kontakt for nærmere informasjon angående bilen du ser på. Stort sett er det bruktbilgaranti eller resterende nybilgaranti, men vi tilbyr også utvidet garanti fra Autoconcept som dekker plutselige og uforutsette skader på de elektriske og mekaniske komponentene. Les mer på deres hjemmeside www.autoconcept.no om de ulike garantiene de tilbyr. 

Forhandler av Armytrix

Bengtson Automarin er en offisiell forhandler av Armytrix i Norge. Om du ønsker å kjøpe et Armytrix eksosanlegg, kan du ta kontakt med oss så vi kan bli enige om pris, levering og eventuelt montering. Forespørsler kan sendes ved å bruke skjemaet nedenfor, eller på mail til: jan-erik@bengtson.no Hvis det er noe mer du lurer på angående Armytrix, finner du nok svaret på deres nettside. På siden finner du også informasjon om hvilke bilmerker og modeller du kan kjøpe et Armytrix eksosanlegg til. Priser fra kr. 35.000!

Registrering med Autoreg

Vi er godkjent som autoreg forhandler av Statens vegvesen, dette gjør at vi kan omregistrere og levere biler umiddelbart i butikken. Dette gjelder også kveld og helg.  

Levering, henting og transport

Vi kan levere alle våre biler over hele Norge, ta kontakt med oss for et pristilbud. Nærmeste togstasjon er Nyland Stasjon (Oslo), men vi kan også hente i Lillestrøm. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Gardermoen.